Nemáte zapnutý JavaScript alebo ho Váš prehliadač nepodporuje. Zapnutý javascript je potrebný na správne fungovanie portálu babybazar.sk.

Ak Váš prehliadač nepodporuje JavaScript použite prosím iný (Firefox, Google Chrome, Opera, Internet Explorer).

Nespoľahliví inzerenti - NasPatko mate skusenosť?

Re: Zarabok

od sisu22 » Štv Nov 12, 2009 3:30 pm

Daniella27 píše:Jasne,chapem ze na zarobok ale na ukor druhych ludi?! A este aj podvodom? Taky clovek nema svedomie ani dusu :cry: :oops:

a ani chrbtovu kost :evil:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od dadahanakova » Štv Nov 12, 2009 5:10 pm

marianna79 píše:
sisu22 píše:
zabka1987 píše:
marianna79 píše:NasPatko.Takže ty si mal chcela okradnut o 20 eur? :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: Ty krava jedna sprosta - sorry za vyraz. Ale toto je fakt vrchol. Chcela som poslat na dobierku ale nie ona nemože lebo manžel jej zakazal. Ha-Ha-Ha. Chcela poslat dopredu 15 eur a že zbytok doplatim jak mi pride tovar. Keby že ta chytim do ruk tak z teba urobim 5 a škaredších. A tie svoje bajky si nechaj pre male detičky. To EZOP sa na teba nehrabe. Vieš čo? Vyser si oko a zapchaj si ho gaštanom. :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: A netravuj žienky na materských. Želám ti aby aj teba tak dakto odrbal ako ty odrbavaš iných ľudi. :twisted:

:shock: :shock: :shock: :shock: uz nemam slov :roll:
Viem,ze ste niektore nahnevane ale toto si precitat :? cloveka prejde chut este aj naranajkovat sa :? neviem ale toto by som nenapisala nikomu :roll: no kazdy sme asi iny

zabka ja sa jej necudujem..keby ja somprisla na to,ze ma takto niekto chcel oklamat,idem mu hubu rozbit. Nastastie sa to dozvedela skor,inak by prisla o koruny aj ona. sila je to,ze taketo zenske sa na tomto portaly este drzia

Dakujem za povzbudenie. Da sa to napisat ovela ovela horšie. Este dobre že som na to prisla dopredu. Inak by ma infarkt trafil. Uz som takto raz pohorela - chcela som kupit nutrilon, poslala som peniaze dopredu 1500, Sk este v toku 2007 a doteraz nemam ani koruny ani nutrilon. Takže tak

Takže fakt super portál,to je len otázka času kedy bude netovým nákupom a predajom koniec,ľudia sú svine pardón s veľkým S....dnes som požiadala admina o Odregistrovanie takže zbohom....hnus,tu je nakupovať,fúj zbytočná strata času,idem radšej na kávu... :lol:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od mata272 » Štv Nov 12, 2009 5:58 pm

S NasPatko som si predvčerom písala. Mala som záujem o rozprávky a hry na PS2. A včera som zistila, že má blokovaný účet. Diskusie som nikdy nečítala a keď som si to prečítala, tak som bola straaaaašne rada, že som si nestihla nič objednať a zaplatiť. Bola by som dopadla ako aj ostatné.
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od anngels » Štv Nov 12, 2009 7:37 pm

mata272 píše:S NasPatko som si predvčerom písala. Mala som záujem o rozprávky a hry na PS2. A včera som zistila, že má blokovaný účet. Diskusie som nikdy nečítala a keď som si to prečítala, tak som bola straaaaašne rada, že som si nestihla nič objednať a zaplatiť. Bola by som dopadla ako aj ostatné.

ja som ten balík v čera aj odoslala jej na adresu roman gezo lučna 1011/4 Bytča 01 401 ale nestihol príst zastavilimi ho policajti takže mali sme štastie ale to poštovné mi už nikto nevráti 7 eur mal vyše 10 kg . len klame ale ak vas oklamala dajte vediet baby pojdeme aj cez policajtov
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od anette23 » Štv Nov 12, 2009 8:03 pm

dadahanakova píše:Takže fakt super portál,to je len otázka času kedy bude netovým nákupom a predajom koniec,ľudia sú svine pardón s veľkým S....dnes som požiadala admina o Odregistrovanie takže zbohom....hnus,tu je nakupovať,fúj zbytočná strata času,idem radšej na kávu... :lol:

súhlasím :wink:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od anngels » Štv Nov 12, 2009 8:14 pm

moj muž povedal že keby ten balík nedonesú naspet pojde tam ráno a na tu adresu a bude čakat kto výnde ved je policajt ale čakáme kolko vas bude ktto jej naletel a za kolko penazí
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od sisu22 » Štv Nov 12, 2009 8:59 pm

anette23 píše:
dadahanakova píše:Takže fakt super portál,to je len otázka času kedy bude netovým nákupom a predajom koniec,ľudia sú svine pardón s veľkým S....dnes som požiadala admina o Odregistrovanie takže zbohom....hnus,tu je nakupovať,fúj zbytočná strata času,idem radšej na kávu... :lol:

tak tak. Dada rozhodli sme sa rovnako :wink: tiez konci,doriesim co treba a radsej nasetrim a kupim v obchode :idea:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

pozor na naspatko

od hanah25 » Štv Nov 12, 2009 9:07 pm

davajte si na nu velmi velky pozor je to daka podvodnicka ci podvodnik bo peniaze za tovar sme poslali ale tovar neprisiel preto sa pitam koho osklbali o peniaze nech da vedet bo zajtra ideme na policiu a podame na tuto osobu tresne oznamenie nech vedia co je vo veci takze som zvedavy co vybavime
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

zlodejna

od hanah25 » Štv Nov 12, 2009 9:28 pm

da sa to podla vas ohlasit aj na polici nech je pozastavia ucet hm?
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

Re: zlodejna

od anngels » Štv Nov 12, 2009 10:23 pm

hanah25 píše:da sa to podla vas ohlasit aj na polici nech je pozastavia ucet hm?

pokial to presahuje 6000sk tak ano inak snou nebudu robit nič a musite man nejaký doklad že ste jej poslali peniaze
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od anette23 » Štv Nov 12, 2009 10:23 pm

sisu22 píše:
anette23 píše:

tak tak. Dada rozhodli sme sa rovnako :wink: tiez konci,doriesim co treba a radsej nasetrim a kupim v obchode :idea:

nemusíš, ani našetriť :wink:v obchode nakúpiš nové veci lacnejšie ako tu :wink: :wink:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od anette23 » Štv Nov 12, 2009 10:25 pm

anngels píše:
hanah25 píše:da sa to podla vas ohlasit aj na polici nech je pozastavia ucet hm?

pokial to presahuje 6000sk tak ano inak snou nebudu robit nič a musite man nejaký doklad že ste jej poslali peniaze

tak robiť s ňou budú to,že to bude priestupok a dajú jej pokutu
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od hanah25 » Štv Nov 12, 2009 10:29 pm

anngels píše:

doklad o vlozeni peniazov na ucet mam.suma bola 21euro da sa s tym nieco urobit?
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od anette23 » Štv Nov 12, 2009 10:35 pm

hanah25 píše:
anngels píše:

doklad o vlozeni peniazov na ucet mam.suma bola 21euro da sa s tym nieco urobit?

jasné,že hej,choď policatom nahlásiť resp: podať oznámenie,že ťa okradla o peniaze,bude to priestupok a dostane pokutu alebo nabehni osobne :wink: alebo súčasne podaš oznámenie budú ju pokutovať a môžeš si to vybaviť aj osobne :lol:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od hanah25 » Štv Nov 12, 2009 10:40 pm

anette23 píše:
hanah25 píše:
anngels píše:

jasné,že hej,choď policatom nahlásiť resp: podať oznámenie,že ťa okradla o peniaze,bude to priestupok a dostane pokutu alebo nabehni osobne :wink: alebo súčasne podaš oznámenie budú ju pokutovať a môžeš si to vybaviť aj osobne :lol:

a ked budes tak mila posles mi jej adresu hm?bo ju hladam aby som to vybavil osobne.a peniaze ktore sme investovali sa nam vratia spät?
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

PredchádzajúciĎalší

Vymazať všetky cookies fóra
Súbory cookie nám pomáhajú poskytovať služby. Používaním našich služieb vyjadrujete súhlas s tým, že používame súbory cookie. Ďalšie informácie Zatvoriť