Daniella27 píše:Jasne,chapem ze na zarobok ale na ukor druhych ludi?! A este aj podvodom? Taky clovek nema svedomie ani dusu![]()
a ani chrbtovu kost
Daniella27 píše:Jasne,chapem ze na zarobok ale na ukor druhych ludi?! A este aj podvodom? Taky clovek nema svedomie ani dusu![]()

marianna79 píše:sisu22 píše:zabka1987 píše:marianna79 píše:NasPatko.Takže ty si mal chcela okradnut o 20 eur?![]()
![]()
![]()
Ty krava jedna sprosta - sorry za vyraz. Ale toto je fakt vrchol. Chcela som poslat na dobierku ale nie ona nemože lebo manžel jej zakazal. Ha-Ha-Ha. Chcela poslat dopredu 15 eur a že zbytok doplatim jak mi pride tovar. Keby že ta chytim do ruk tak z teba urobim 5 a škaredších. A tie svoje bajky si nechaj pre male detičky. To EZOP sa na teba nehrabe. Vieš čo? Vyser si oko a zapchaj si ho gaštanom.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
A netravuj žienky na materských. Želám ti aby aj teba tak dakto odrbal ako ty odrbavaš iných ľudi.
![]()
![]()
![]()
uz nemam slov
![]()
Viem,ze ste niektore nahnevane ale toto si precitatcloveka prejde chut este aj naranajkovat sa
neviem ale toto by som nenapisala nikomu
no kazdy sme asi iny
zabka ja sa jej necudujem..keby ja somprisla na to,ze ma takto niekto chcel oklamat,idem mu hubu rozbit. Nastastie sa to dozvedela skor,inak by prisla o koruny aj ona. sila je to,ze taketo zenske sa na tomto portaly este drzia
Dakujem za povzbudenie. Da sa to napisat ovela ovela horšie. Este dobre že som na to prisla dopredu. Inak by ma infarkt trafil. Uz som takto raz pohorela - chcela som kupit nutrilon, poslala som peniaze dopredu 1500, Sk este v toku 2007 a doteraz nemam ani koruny ani nutrilon. Takže tak

mata272 píše:S NasPatko som si predvčerom písala. Mala som záujem o rozprávky a hry na PS2. A včera som zistila, že má blokovaný účet. Diskusie som nikdy nečítala a keď som si to prečítala, tak som bola straaaaašne rada, že som si nestihla nič objednať a zaplatiť. Bola by som dopadla ako aj ostatné.

dadahanakova píše:Takže fakt super portál,to je len otázka času kedy bude netovým nákupom a predajom koniec,ľudia sú svine pardón s veľkým S....dnes som požiadala admina o Odregistrovanie takže zbohom....hnus,tu je nakupovať,fúj zbytočná strata času,idem radšej na kávu...

anette23 píše:dadahanakova píše:Takže fakt super portál,to je len otázka času kedy bude netovým nákupom a predajom koniec,ľudia sú svine pardón s veľkým S....dnes som požiadala admina o Odregistrovanie takže zbohom....hnus,tu je nakupovať,fúj zbytočná strata času,idem radšej na kávu...
súhlasím

hanah25 píše:da sa to podla vas ohlasit aj na polici nech je pozastavia ucet hm?

sisu22 píše:anette23 píše:dadahanakova píše:Takže fakt super portál,to je len otázka času kedy bude netovým nákupom a predajom koniec,ľudia sú svine pardón s veľkým S....dnes som požiadala admina o Odregistrovanie takže zbohom....hnus,tu je nakupovať,fúj zbytočná strata času,idem radšej na kávu...
súhlasím
tak tak. Dada rozhodli sme sa rovnakotiez konci,doriesim co treba a radsej nasetrim a kupim v obchode

anngels píše:hanah25 píše:da sa to podla vas ohlasit aj na polici nech je pozastavia ucet hm?
pokial to presahuje 6000sk tak ano inak snou nebudu robit nič a musite man nejaký doklad že ste jej poslali peniaze

doklad o vlozeni peniazov na ucet mam.suma bola 21euro da sa s tym nieco urobit?anngels píše:hanah25 píše:da sa to podla vas ohlasit aj na polici nech je pozastavia ucet hm?
pokial to presahuje 6000sk tak ano inak snou nebudu robit nič a musite man nejaký doklad že ste jej poslali peniaze

hanah25 píše:doklad o vlozeni peniazov na ucet mam.suma bola 21euro da sa s tym nieco urobit?anngels píše:hanah25 píše:da sa to podla vas ohlasit aj na polici nech je pozastavia ucet hm?

anette23 píše:hanah25 píše:doklad o vlozeni peniazov na ucet mam.suma bola 21euro da sa s tym nieco urobit?anngels píše:hanah25 píše:da sa to podla vas ohlasit aj na polici nech je pozastavia ucet hm?
jasné,že hej,choď policatom nahlásiť resp: podať oznámenie,že ťa okradla o peniaze,bude to priestupok a dostane pokutu alebo nabehni osobnealebo súčasne podaš oznámenie budú ju pokutovať a môžeš si to vybaviť aj osobne