Nemáte zapnutý JavaScript alebo ho Váš prehliadač nepodporuje. Zapnutý javascript je potrebný na správne fungovanie portálu babybazar.sk.

Ak Váš prehliadač nepodporuje JavaScript použite prosím iný (Firefox, Google Chrome, Opera, Internet Explorer).

Recepty – Varenie – Pečenie - ***PEčIETE TORTY?"pečenie doma...napady,rady,grify,skus

od nelly123 » Ned Feb 14, 2010 10:05 pm

sandras píše:parížsky krem pod MMF môžete dať :wink:

dakujem za info... :D :D :D
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od sandras » Sob Feb 27, 2010 12:55 pm

ahojte, dala som vam do galerky moj dnešný výtvor :wink:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od nelly123 » Ned Feb 28, 2010 12:38 am

sandras píše:ahojte, dala som vam do galerky moj dnešný výtvor :wink:

...ešte raz gratulujeme ku krasnemu autičku!!! :D :D :D

--------ja som pre inšpiraciu,vložila do galerie"dve krasne tortičky"-no nepiekla som ich ja :lol: ...ale tak ako vyzerali,tak aj chutili :P super,mnam!...dodatočne všetko naj prajem,mojim neterkam-dvojičkam...k 1.ročiku! :wink: :D
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od inguli » Sob Mar 20, 2010 2:37 pm

som smutna svokra ma zajtra narodky a robila som jej torticku s tvarohovou plnkou a na tom + jahody a banany ...cesto je mramorove...no a dovtedy ok lenze som chcela potah z marschmallowky a skoncil v kosi..
preco???
2 lyz.vody 1 lyz.citronova stava cukriky umyte a malinko cery a do mikro..kazdych 15 sek.premiesane boli nakoniec praskovy cukor cca myslim 500-600 g a ono sa mi to rozpadavalo neostalo v kope uz aj manzel to dablal a nic tak do kosa..
a teraz keby niekto vedel poradit co som robila zle mozno skusim este raz a ked nie tak coko poleva a koniec.. :roll:

http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=11215
aj ja som tak robila ako tato pani...hm neviem co sa stalo teda
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od smisova » Sob Mar 20, 2010 3:35 pm

ja idem tiež teraz piecť malému tortu k 2. narodeninám a som zvedavá čo vykúzlim. Idem robiť túto hmotu, vraj je veľmi dobrá:
http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=8082
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od smisova » Sob Mar 20, 2010 3:36 pm

ozaj a ako farbíte tú hmotu? Viem že potravinárske farbivo ale ako ho tam mám pridať? Klasicky ho tam vmiesim? :?
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od nelly123 » Sob Mar 20, 2010 3:58 pm

Ahojte,ja som si kupila farbiva z tesca...pridam ich pred vypracovanim hmoty a vodičku-minimalne,alebo ako na falošny marcipan,vyskušat pridat par kvapiek mandl.aromy...tak som sa dočitala,mna čaka moja 1 tortička...na 3.4.(dcerka ma 1 rok)a stale sa rozhodujem nad mmf-z jojo marschm.alebo falošnym marcipanom,dnes chcem vyskušat ten potah z jojo cukrikov...ak bude hotovy napišem ako som dopadla:)držte mi palčeky,diky...
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od sandras » Sob Mar 20, 2010 4:51 pm

inguli... robila si to dobre, ale podla mna si dala vela cukru ... ja davam na začiatok 200g a prisypávam podla potreby. Presné množstvo ti nepoviem, nevážim to ... ale aby to bolo konzistencie plastelínky. najlepšie je to potom nechať chvílu odležať, aby sa to tak "spojilo".
Dalo sa to zachhrániť pár roztopenými marschmellows cukríkmi.

A AKE CUKíKY SI DAVALA ??? HARIBO DULCIA ALEBO INÉ ???

farba - závisí akú používate ... ak gelovú alebo tekutú, ta sa vmieša rovno do hotoveho MMF. Ak práškovú, treba ju najskor rozmiešať v trošičke vody alebo alkoholu. Ak chcete výrazný odtieň, najlepšie je farbivo pridať rovno do topiacich sa cukríkov (ja som tak robila červenú na McQueena - v galerii).
Naposledy upravil sandras dňa Sob Mar 20, 2010 4:57 pm, celkovo upravené 1
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od sandras » Sob Mar 20, 2010 4:54 pm

smisova píše:ja idem tiež teraz piecť malému tortu k 2. narodeninám a som zvedavá čo vykúzlim. Idem robiť túto hmotu, vraj je veľmi dobrá:

vyzerá to dobre... dík za tip, vyskúšam
ale asi nebude taká biela ako MMF a da sa skor použiť na farebné tortičky :wink: alebo ano?
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od smisova » Sob Mar 20, 2010 6:39 pm

sandras píše:
smisova píše:ja idem tiež teraz piecť malému tortu k 2. narodeninám a som zvedavá čo vykúzlim. Idem robiť túto hmotu, vraj je veľmi dobrá:

vyzerá to dobre... dík za tip, vyskúšam
ale asi nebude taká biela ako MMF a da sa skor použiť na farebné tortičky :wink: alebo ano?

ešte som ju nerobila ale naozaj nevyzerá uplne biela, ja chcem robiť farebnu tak mi je to prakticky jedno :)
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od sandras » Sob Mar 20, 2010 6:46 pm

smisova, napíš ako sa podarila a ako chutila (myslím ta hmota :wink: )
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od inguli » Sob Mar 20, 2010 6:55 pm

sandras píše:inguli... robila si to dobre, ale podla mna si dala vela cukru ... ja davam na začiatok 200g a prisypávam podla potreby. Presné množstvo ti nepoviem, nevážim to ... ale aby to bolo konzistencie plastelínky. najlepšie je to potom nechať chvílu odležať, aby sa to tak "spojilo".
Dalo sa to zachhrániť pár roztopenými marschmellows cukríkmi.

A AKE CUKíKY SI DAVALA ??? HARIBO DULCIA ALEBO INÉ ???

farba - závisí akú používate ... ak gelovú alebo tekutú, ta sa vmieša rovno do hotoveho MMF. Ak práškovú, treba ju najskor rozmiešať v trošičke vody alebo alkoholu. Ak chcete výrazný odtieň, najlepšie je farbivo pridať rovno do topiacich sa cukríkov (ja som tak robila červenú na McQueena - v galerii).

diky sandras ...ja som si to myslela aj ze mozno som postupne mala pridavat cukor aleee mam asi 7 popraskanych kvietkov z toho aspon :lol: :lol: :lol: kedze malicky kusok sa dal rozplacnut a tak som to vyuzila :lol: nevyzera to naj ale na prvy krat ...ja si myslim svokra bude spokojna este som nepiekla tortu pre nu :P teraz uz idem robit coko polevu este tu pozriem ako presne aby som aj to nepokazila:))a manzelik mi tam nieco napise alebo len 55 neviem...
no urcite to este vyskusam 29ho ma manzel meniny takze znova peciem:)))a v aprili syn ma 13 rokov v maji syn brat i ja :oops: meniny a Adamko 2 rocky takze dufam dovtedy sa to naucim aby maly mal peknu torticku:)takze mozem skusat:)
pouzila som z lidl tie cukriky marschmallow
aj co smisova pisala vyzera byt dobry ten potah ..len to ze ja som tiez bielu chcela takze..mozno ale detom potom:))
diky za rady
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od inguli » Sob Mar 20, 2010 7:55 pm

tak torta je hotova foto v galerii :oops: :roll:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od inguli » Ned Mar 21, 2010 7:23 pm

natuska tak som dolozila fotky ..mnam aj ked zvonka nic moc ale chutilaaa :wink:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od smisova » Pon Mar 29, 2010 4:04 pm

sandras píše:smisova, napíš ako sa podarila a ako chutila (myslím ta hmota :wink: )

tak s hmotou sa robilo fantasticky, uplne jednoducho sa pripravila, chutila výborne. Tortu mám v galerii, ale nakoľko nie som umelecký tip tak je aj podľa toho ozdobená. Ale ja som spokojná chutila výborne a malý bol nadšený a to je hlavné :D :D :D
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

PredchádzajúciĎalší

Vymazať všetky cookies fóra
Súbory cookie nám pomáhajú poskytovať služby. Používaním našich služieb vyjadrujete súhlas s tým, že používame súbory cookie. Ďalšie informácie Zatvoriť