Nemáte zapnutý JavaScript alebo ho Váš prehliadač nepodporuje. Zapnutý javascript je potrebný na správne fungovanie portálu babybazar.sk.

Ak Váš prehliadač nepodporuje JavaScript použite prosím iný (Firefox, Google Chrome, Opera, Internet Explorer).

O portáli BabyBazar.sk - Platené členstvo

Témy týkajúce sa nášho portálu. Čo vylepšiť? Čo Vám tu chýba, vadí?

od lubica2403 » Štv Jún 24, 2010 5:19 pm

Vážená alex, by ste sa čudovali, aké ohlasy zas tajne dostávam ja :wink:

Ale na vás mám svoj názor a prepáčte , ale tieto reakcie zas od profesionality majú dosť ďaleko.Ak vôbec viete, čo to znamená. Ale čo, z vašich reakcií je zrejmé, že neviete aj dosť iných vecí........

A nerozumiem - a kto má aspoň čosi v hlave, vie o čom hovorím, prečo máte niektoré potrebu do všetkého sa montovať a nedokážete stráviť, že niekto si myslí niečo iné. Na rozdiel od mnohých, ktorí tu používajú oveľa veselší slovník a spôsoby ako ja (ja som sa RAZ nechala uniesť a použila výraz sliepky :-)) -sa vyjadrujem slušne, prezentujem svoje názory, nikomu neberiem tie jeho.... Ale dovolím si nesúhlasiť s "hviezdami" a to je tu zjavne smrteľným hriechom.
Vlastne opravujem - už rozumiem :wink:

Nuž, to je tak, keď idem napr.k zubárovi,očakávam nielen, že bude ku mne slušný, ale aj mi kvalitne ošetrí zub.Ak mi bude celý rok len dávať vložku do diery, určite sa ohradím, zvlášť,ak som mu zaplatila. Vidím to tak, že ON je tu PRE MŇA , nie naopak.A rovnako to vidím aj tu.Bola mi ponúknutá služba, za ktorú som zaplatila a teda očakávam primeranú kvalitu.Je to tu podnik ako hociktorý iný. Nie je to tu moja rodina ani môj domov, nemám tu nadriadených ani podriadených.Všetko stojí na vzťahu zákazník -obchod , či už ide o prevádzkovateľa a inzerentov,alebo inzerentov a zákazníkov.
A čuduj sa svet - v mojom podniku to vidím rovnako - JA som tu PRE ZÁKAZNÍKOV a keď majú nejaký problém, snažím sa ho vyriešiť - niekedy trpezlivo, niekedy možno s trochou nervozity,keď zákazník trochu...no, poznáte to, zákazníci sú tiež rôzni. :wink:

Mnohí to asi vidia ináč, našli tu druhú rodinu, :lol: To je vaša vec.A moja zas,ako to vidím ja.
Len prosím trochu pribrzdite niektoré, na čele s moderátorkou a neočakávajte , že všetci tu chcú byť vašou rodinou a a k nie, odporučite ich na ukončenie členstva???????? :idea: :idea:

Už ma to tu nerozčuľuje e nenechám sa vyprovokovať, pochopila som,kde som sa ocitla a čo má a čo nemá význam.A nie som od BB závislá po žiadnej stránke , takže by mi nechýbali ani obchody ani diskusie a už vôbec nie - akože priazeň - niektorých tu prítomných . Moc žijete vašim BB, možno by bolo lepšie venovať viac času deťom alebo rodine - to je celkom úprimne mienená rada. Ja sa jej snažím držať,preto bežím radšej zahrať si s deťmi pexeso :D
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od Janka81 » Štv Jún 24, 2010 5:24 pm

ach bože,zase sloh :roll: :roll: :roll: keby ste zas netrepali a neboli závistlivá..ja viem ,je to ťažké,ked Vás niekde neuznávajú,tak útočíte a ponižujete :evil: My sa venujeme svojim deťom dostatočne,rovnako ostatným veciam,tak láskavo nepoučujte,kde máme byť a kde nie--jedno je isté..s Vami poniektoré žiaľ nie :cry:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od alex » Štv Jún 24, 2010 5:28 pm

Lubica, nemusíte si vymýšlať, že dostávate ohlasy na mňa to Vám tu nikto neuverí.
Ale ako som už spomenula, už neviete "kudy-kam" tak už sa tu zrazu všetci do všetkého montujú, všetci sa niekomu pchajú a mali by sa venovať rodine... no čo k tomu dodať

Ja to berem zo svojho hladiska... ak sa mi niekde nepáči a mám stále nejaký problém tak idem niekam inam :idea: to je celé, žiaľ vy to nedokážete pochopiť a radšej tu znepríjemňuteje vzduch ..

pre vaše info, admin Vám napísal za čo si platíte, citujem:
"Nikde som nenapisal ze tu dostavate viacej alebo menej. V sekcii Ucty su vypisane baliky sluzieb ktore su aktivne a uzivatel si podla nich moze vybrat - nevybrat. Nikdy uzivatelia neplatili za sluzby, ktore by neboli aktivne. Ked si uzivatel kupuje ucet vie za co plati - len za to co je v sekcii Ucty. Nepisem ani ze sme lepsi ani horsi ako ineportale, pisem len ze kazdy portal ma svoje sluzby vypisane a je na uzivatelovi ktory portal si vyberie. Co sa tyka kategorizacie inzeratov funguje od 19.6.2010. Momentalne sa pracuje na spravach, ktore budu komplet prerobene."

ale ak ma niekto názor ako vy , citujem: "Človek ale prirodzene očakáva, že budú funkčné aj tie, s ktorými má pozitívne skúsenosti z iných portálov" nieje o čom...
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od lubica2403 » Štv Jún 24, 2010 5:41 pm

Najjednoduchšie sa oponuje vetami vytrhnutými z kontextu :wink:

Keď sú ponúknuté napr. referencie (tie sú tu pre všetkých zdá sa životne dôležité) má človek určitú predstavu,ako budú fungovať .Hneď na začiatku sa pripomienkujú,prisľúbi sa, že budú rýchlo prerobené a potom to trvá niekoľko mesiacov.Takže - áno, kúpim si balík,lebo sú v ňom aj referencie.Ibaže potom zistím,že dobre nefungujú..........
Asi zas mnohé nepochopili,ale toto je moja diskusia s alex, tak prosím ostatné sa nevyjadrujte,alex snáď pochopila.Tie referencie boli len ako jednoduchý príklad princípu, čo sa mi nepáči a čo som sa pokúsila pripomienkovať.

V podstate to isté pripomienkovali viackrát aj iné užívateľky.A všetky by boli rady, keby správy fungovali ináč atď. Ale vysloviť to môžu len vyvolené.Viete čo, mne je to fuk.Ja si naozaj nemyslím,že niekto mi tu je nadriadený či naopak . A rodinu mám šťastnú, nepotrebujem hľadať náhradu :wink: .
Viete, v dobre fungujúcom podniku poháňa ľudí kritika dopredu, na BB vedie k urážaniu. Čas ukáže, čo je efektívnejšie :-)
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od lubica2403 » Štv Jún 24, 2010 5:42 pm

a ešte akĺex . nebuďte vzťahovačná, nikde nepíšem,že dostávam ohlasy zrovna na vás :wink:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od Janka81 » Štv Jún 24, 2010 5:45 pm

lubica2403 píše:Najjednoduchšie sa oponuje vetami vytrhnutými z kontextu :wink:

Keď sú ponúknuté napr. referencie (tie sú tu pre všetkých zdá sa životne dôležité) má človek určitú predstavu,ako budú fungovať .Hneď na začiatku sa pripomienkujú,prisľúbi sa, že budú rýchlo prerobené a potom to trvá niekoľko mesiacov.Takže - áno, kúpim si balík,lebo sú v ňom aj referencie.Ibaže potom zistím,že dobre nefungujú..........
Asi zas mnohé nepochopili,ale toto je moja diskusia s alex, tak prosím ostatné sa nevyjadrujte,alex snáď pochopila.Tie referencie boli len ako jednoduchý príklad princípu, čo sa mi nepáči a čo som sa pokúsila pripomienkovať.

V podstate to isté pripomienkovali viackrát aj iné užívateľky.A všetky by boli rady, keby správy fungovali ináč atď. Ale vysloviť to môžu len vyvolené.Viete čo, mne je to fuk.Ja si naozaj nemyslím,že niekto mi tu je nadriadený či naopak . A rodinu mám šťastnú, nepotrebujem hľadať náhradu :wink: .
Viete, v dobre fungujúcom podniku poháňa ľudí kritika dopredu, na BB vedie k urážaniu. Čas ukáže, čo je efektívnejšie :-)

Aká Vaša!!! :roll: :idea: diskusia s alex :?: :?: To čo zase rozkazujete,kto s kým a kde??sa už zobudte a dajte pokoj láskavo lubica :roll:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od lubica2403 » Štv Jún 24, 2010 5:50 pm

janka81 - vy ste už načisto stratili rozum ? :lol: :lol: :lol:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od alex » Štv Jún 24, 2010 5:52 pm

lubica2403 píše:Keď sú ponúknuté napr. referencie (tie sú tu pre všetkých zdá sa životne dôležité) má človek určitú predstavu,ako budú fungovať .Hneď na začiatku sa pripomienkujú,prisľúbi sa, že budú rýchlo prerobené a potom to trvá niekoľko mesiacov.Takže - áno, kúpim si balík,lebo sú v ňom aj referencie.Ibaže potom zistím,že dobre nefungujú..........

V podstate to isté pripomienkovali viackrát aj iné užívateľky.A všetky by boli rady, keby správy fungovali ináč atď. Ale vysloviť to môžu len vyvolené.

Lubica ale ja teda neviem, že by mali referencie iba platiaci užívatelia. Alebo žeby boli v nejakm balíku. A neviem ani o tom, že by nefungovali.
A to že vam vadi že to trva nejaky čas ... už som to tu písala ako to je, ale vy nevidíte do pozadia babybazaru tak sa ani nečudujem že to nechápete, alebo skôr by som asi mala napísať nechcete pochopiť.

Veci sa robia postupne, je na adminovi ako urči poradie. On najlepšie vie čo je potrebné :idea: A taktiež písal, že sa robi na spravach, len viete zas to bude dlhšie trvať ako si vy myslite. Nieje to take jednoduche totiž komplet všetko prerobiť za pochodu stranky...
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od Janka81 » Štv Jún 24, 2010 5:53 pm

lubica2403 píše:janka81 - vy ste už načisto stratili rozum ? :lol: :lol: :lol:

no to asi Vy! diskusia je od slova "diskutovať" a nikde nie je striktne uvedené,že je to výmena názorov medzi dvoma ľudmi..nebaví ma pozerať sa ,ako si dovolujete do alex,ste trapná,tak skončite prosím :twisted:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od lubica2403 » Štv Jún 24, 2010 6:09 pm

alex, práve to som napísala, že referencie sú len hypotetický príklad.Tie napr.pre mňa až také prvoradé neboli. Bol to len príklad.
A predstavte si, že aj chápem, že sa nedá všetko hneď. A vždy,keď mi admin odpovedal, povedala som OK.Po nejakých mesiacoch sa možno zas čosi vyskytlo, dostala som odpoveď - OK. Nijaký problém, s adminm, len s niektorými dámami. Zdá sa mi ten proces naozaj trošku pomalý ( viem si celkom dobre predstaviť aká je to práca, mám k tomu dosť blízko,aj keď nie osobne :wink: ),ale tu o to vôbec nejde.Ide o to, že nie som si vedomá toho, že by som niekedy nejako urážlivo vystupovala.Len priamočiaro a možno na váš vkus razantne.Ale to, čo ste tu voči mne zorganizovali.... No, teraz sa už na tom bavím,ale musím priznať, že som bola šokovaná.Ale nič to, svoj názor si ponechám teraz pre seba a verím tomu, že je tu dosť takých, ktorí majú rovnaký, len na rozdiel odo mňa radšej sa do diskusie nezapoja.Aj ja to už čiastočne praktizujem.
A tá pripomienka, že si členstvo nezaplatím.... hm, nebudem ju komentovať,len dodám - aj keď si nezaplatím, predávať môžem naďalej a "diskutovať" tiež :wink:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od alex » Štv Jún 24, 2010 6:15 pm

Ja nikomu nezakazujem diskustovať.
Nevadia mi ani pripomienky...
Verte, že tak ako vy ste nedočkavá na určité veci, my sme nedočkaví 10x viac. No keďže na programovanie je ďalší človek tak to neovplyvníme.
Vám napr. vadia správy, nám vadí že padá server a musíte uznať že ten je predsa dôležitejší. Čiže ak je niečo rozrobene a začnú byť takéto problémy so serverom, tak sa samozrejme automaticky rieši server ... inak by BB nešiel a správy by nám boli na nič
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od lubica2403 » Štv Jún 24, 2010 6:20 pm

OK, Alex, takýmto spôsobom odpovede akceptujem.Spôsob, ktorý ste doteraz aplikovali, nebol bohužiaľ primeraný.
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od alex » Štv Jún 24, 2010 6:22 pm

lubica2403 píše:OK, Alex, takýmto spôsobom odpovede akceptujem.Spôsob, ktorý ste doteraz aplikovali, nebol bohužiaľ primeraný.

Lubica, ak to bolo treba takto "polopate" treba dať vedieť popredu...
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od Janka81 » Štv Jún 24, 2010 6:26 pm

alex píše:
lubica2403 píše:OK, Alex, takýmto spôsobom odpovede akceptujem.Spôsob, ktorý ste doteraz aplikovali, nebol bohužiaľ primeraný.

:lol: :lol: :lol: :wink:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od alex » Štv Jún 24, 2010 6:28 pm

Janka81 píše:
alex píše:

:lol: :lol: :lol: :wink:

Prečo sa smeješ? ja sa riadim tym , ako mne tak ja tebe... a pokiaľ niekto nejedna slušne, nebudem ani ja, aj keď ide tááá"profesionalita" bokom. Žiaľ je to potrebne ...
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

PredchádzajúciĎalší

Vymazať všetky cookies fóra
Súbory cookie nám pomáhajú poskytovať služby. Používaním našich služieb vyjadrujete súhlas s tým, že používame súbory cookie. Ďalšie informácie Zatvoriť