Ale na vás mám svoj názor a prepáčte , ale tieto reakcie zas od profesionality majú dosť ďaleko.Ak vôbec viete, čo to znamená. Ale čo, z vašich reakcií je zrejmé, že neviete aj dosť iných vecí........
A nerozumiem - a kto má aspoň čosi v hlave, vie o čom hovorím, prečo máte niektoré potrebu do všetkého sa montovať a nedokážete stráviť, že niekto si myslí niečo iné. Na rozdiel od mnohých, ktorí tu používajú oveľa veselší slovník a spôsoby ako ja (ja som sa RAZ nechala uniesť a použila výraz sliepky
Vlastne opravujem - už rozumiem
Nuž, to je tak, keď idem napr.k zubárovi,očakávam nielen, že bude ku mne slušný, ale aj mi kvalitne ošetrí zub.Ak mi bude celý rok len dávať vložku do diery, určite sa ohradím, zvlášť,ak som mu zaplatila. Vidím to tak, že ON je tu PRE MŇA , nie naopak.A rovnako to vidím aj tu.Bola mi ponúknutá služba, za ktorú som zaplatila a teda očakávam primeranú kvalitu.Je to tu podnik ako hociktorý iný. Nie je to tu moja rodina ani môj domov, nemám tu nadriadených ani podriadených.Všetko stojí na vzťahu zákazník -obchod , či už ide o prevádzkovateľa a inzerentov,alebo inzerentov a zákazníkov.
A čuduj sa svet - v mojom podniku to vidím rovnako - JA som tu PRE ZÁKAZNÍKOV a keď majú nejaký problém, snažím sa ho vyriešiť - niekedy trpezlivo, niekedy možno s trochou nervozity,keď zákazník trochu...no, poznáte to, zákazníci sú tiež rôzni.
Mnohí to asi vidia ináč, našli tu druhú rodinu,
Len prosím trochu pribrzdite niektoré, na čele s moderátorkou a neočakávajte , že všetci tu chcú byť vašou rodinou a a k nie, odporučite ich na ukončenie členstva????????
Už ma to tu nerozčuľuje e nenechám sa vyprovokovať, pochopila som,kde som sa ocitla a čo má a čo nemá význam.A nie som od BB závislá po žiadnej stránke , takže by mi nechýbali ani obchody ani diskusie a už vôbec nie - akože priazeň - niektorých tu prítomných . Moc žijete vašim BB, možno by bolo lepšie venovať viac času deťom alebo rodine - to je celkom úprimne mienená rada. Ja sa jej snažím držať,preto bežím radšej zahrať si s deťmi pexeso