Nemáte zapnutý JavaScript alebo ho Váš prehliadač nepodporuje. Zapnutý javascript je potrebný na správne fungovanie portálu babybazar.sk.

Ak Váš prehliadač nepodporuje JavaScript použite prosím iný (Firefox, Google Chrome, Opera, Internet Explorer).

Cvičenie, Chudnutie - Diéta

od MajcaRia » Str Jan 07, 2009 3:39 pm

babenky ako sa máte???ja som dnes schudla určite aspoň dve kilá do úst som toho veľa nedala...na inej diskusii ma jedná mamina pourážala...tak som prerevala toho dosť...pekne som jej odpovedala, a iba spýtala na jednu otázku a hned na mňa vybehla...ja som taká citlivká tak ma to dosť bolí...a nato mi malý ešte aj spadol z postele a buchol si hlavičku tak som ešte viac precitlivená :cry: ...ale aj teraz jej vždy pekne odpisujem..to je len na nás ako sa budeme k druhým chovať...a ako sa máte vy???dufam že fajn
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od swedulka » Str Jan 07, 2009 3:41 pm

MajcaRia píše:babenky ako sa máte???ja som dnes schudla určite aspoň dve kilá do úst som toho veľa nedala...na inej diskusii ma jedná mamina pourážala...tak som prerevala toho dosť...pekne som jej odpovedala, a iba spýtala na jednu otázku a hned na mňa vybehla...ja som taká citlivká tak ma to dosť bolí...a nato mi malý ešte aj spadol z postele a buchol si hlavičku tak som ešte viac precitlivená :cry: ...ale aj teraz jej vždy pekne odpisujem..to je len na nás ako sa budeme k druhým chovať...a ako sa máte vy???dufam že fajn

citala som to,a tiez si myslim ,ze toto nie je len pre vyvolene.Tiez som tu nikdy nechodila a myslim si,ze ste ma medzi seba prijali normálka.Tak si s toho nic nerob a teš sa z pekného dna.
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od adinka33 » Str Jan 07, 2009 3:41 pm

MajcaRia píše:babenky ako sa máte???ja som dnes schudla určite aspoň dve kilá do úst som toho veľa nedala...na inej diskusii ma jedná mamina pourážala...tak som prerevala toho dosť...pekne som jej odpovedala, a iba spýtala na jednu otázku a hned na mňa vybehla...ja som taká citlivká tak ma to dosť bolí...a nato mi malý ešte aj spadol z postele a buchol si hlavičku tak som ešte viac precitlivená :cry: ...ale aj teraz jej vždy pekne odpisujem..to je len na nás ako sa budeme k druhým chovať...a ako sa máte vy???dufam že fajn

majka, skus na to prestat mysliet, lebo to bude pre teba este horsie...jednym ockom dnu a druhym ockom von...tohoto sa musis drzat........nic si z takej zumpy nerob.......asi to bolo cielene,,,,,,,,, :lol: :lol: :lol: no ale vidis aspon si schudla, no aky fajn pozitivny efekt :wink: hlavu hore, dobre??????
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od 11zdenka11 » Str Jan 07, 2009 3:44 pm

citala som si celu vasu komunikaciu.a ignoruj ju.nestoji ti za to aby si sa rozculovala.
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od MajcaRia » Str Jan 07, 2009 3:47 pm

paradajka, adinka33, 11zdenka11 musím vám podakovať..hned mi je lepšie, hej aspoň schudnem :D ...len neviem čo tým sledovala...iba ponížovať ???o.k babenky dakujem ešte raz...máte dobré srdiečka...
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od swedulka » Str Jan 07, 2009 4:42 pm

MajcaRia píše:paradajka, adinka33, 11zdenka11 musím vám podakovať..hned mi je lepšie, hej aspoň schudnem :D ...len neviem čo tým sledovala...iba ponížovať ???o.k babenky dakujem ešte raz...máte dobré srdiečka...

Ak sa dobre pamatám,ty by si nemala chudnut,ale teraz jest za dvoch!
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od MajcaRia » Str Jan 07, 2009 4:45 pm

PARADAJKA ano dobre si pamätám, len eviem či som v tom alebo nie...možno aj preto som taká precitlivaná...ešte mi neprišla teta zo severného pola :lol: , ked príde alebo ked začnem jesť za dvoch tak vám dám vedieť...no vlastne včera a predvčerom som jedla za dvoch!!a normálne ma to bavilo... :lol: ale dnes ma znechutila tá diskusia :roll: ...viete ktorá...ale som rada že ste ma podržali ...vážim si to...diky :wink:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od swedulka » Str Jan 07, 2009 5:09 pm

Tak to by som ja nevydržala,už by som mala urobene aspon 3 teh.testy.Super sa hodiš do temy dieta,my budeme chudnuť a ty priberať.Tak sa hlavne nerozčuluj,škodis sama sebe a mozno aj bábu.
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od MajcaRia » Str Jan 07, 2009 5:13 pm

no ...nevydržala???povedala som mangelikovi že do desiatého alebo do 11.počkáme a v pondelok ked neprídu...letím kupovať babytest...len neviem mám zmiešané pocity...trocha sa bojím...a vlastne nemám prečo...manžela mám dobrého, krásneho syna 2,5ročného blondačika...mangel má dobrú prácičku, mám všetko čo potrebujem aj to čo chcem...a predsa tie obavy...žeby vážne babo???joooj nestrášte...ale malú brunetku by som brala...
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od swedulka » Str Jan 07, 2009 5:16 pm

Ale no..Teším sa aj za Teba!K chlapčekovi treba dievčatko. a mne k dievčatkam chlapčeka. :lol:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od MajcaRia » Str Jan 07, 2009 5:18 pm

jeeej paradajočka...vážne???ideme na vec???s mangelikom -snažíte sa o chlapčeka???ja veľmi chcem, len rozmýšľam nad tým, že aké to bude s dvoma...ked teraz sa plne venujem jednému...asi nemám rada zmenu...ale nie mám... :wink:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od MajcaRia » Str Jan 07, 2009 5:20 pm

len tak trocha nahlas uvažujem, a paradajka vidím že sa zo mnou tešíš len neviem ešte či vážne bude...ale už mi to mešká skoro 6dní, a predtým mi nikdy nemeškalo len prvý mesiac ked som čakala už malého :lol: ...ináč to čakanie na tetu zo severného pola :lol: , je celkom zábavné....trocha napätia...a krimi... mi netreba :lol:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od swedulka » Str Jan 07, 2009 5:21 pm

Nie nesnažíme sa,ale manžel vzdy spomina syna.Tak mozno o 2-3 rocky,aby som to stihla do 35-ky.A mozno dovtedy spohodlniem a uz sa mi nebude chciet.Medzi dcerami mam rozdiel 8,5 roka.a mozno uz budem rozvedena......Clovek nevie čo ho zajtra caka,taka je doba.. :lol:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od MajcaRia » Str Jan 07, 2009 5:25 pm

ty určite nebudeš rozvedená....si super kočka, a chlapček oživí a spestrí rodinku :lol: jak náš krpček a tam kde sú viacej baby tak viacej...
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od swedulka » Str Jan 07, 2009 5:28 pm

MajcaRia píše:ty určite nebudeš rozvedená....si super kočka, a chlapček oživí a spestrí rodinku :lol: jak náš krpček a tam kde sú viacej baby tak viacej...

Dakujem,potesila si ma.A ten nas tatino sa k detickam sprava krasne,ľubi ich nadovsetko.No a o to spestrenie sa nam stara ta mladšia,to je take šidlo,nevieme si to bez nej uz predstaviť.je to krásne mať viac deticiek.Aj ked nam pribudnu kila pri tehot...(aby som nezabudla na akej sme téme,musim to spomenut)
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

PredchádzajúciĎalší

Vymazať všetky cookies fóra
Súbory cookie nám pomáhajú poskytovať služby. Používaním našich služieb vyjadrujete súhlas s tým, že používame súbory cookie. Ďalšie informácie Zatvoriť