MajcaRia píše:babenky ako sa máte???ja som dnes schudla určite aspoň dve kilá do úst som toho veľa nedala...na inej diskusii ma jedná mamina pourážala...tak som prerevala toho dosť...pekne som jej odpovedala, a iba spýtala na jednu otázku a hned na mňa vybehla...ja som taká citlivká tak ma to dosť bolí...a nato mi malý ešte aj spadol z postele a buchol si hlavičku tak som ešte viac precitlivená...ale aj teraz jej vždy pekne odpisujem..to je len na nás ako sa budeme k druhým chovať...a ako sa máte vy???dufam že fajn

MajcaRia píše:babenky ako sa máte???ja som dnes schudla určite aspoň dve kilá do úst som toho veľa nedala...na inej diskusii ma jedná mamina pourážala...tak som prerevala toho dosť...pekne som jej odpovedala, a iba spýtala na jednu otázku a hned na mňa vybehla...ja som taká citlivká tak ma to dosť bolí...a nato mi malý ešte aj spadol z postele a buchol si hlavičku tak som ešte viac precitlivená...ale aj teraz jej vždy pekne odpisujem..to je len na nás ako sa budeme k druhým chovať...a ako sa máte vy???dufam že fajn

citala som si celu vasu komunikaciu.a ignoruj ju.nestoji ti za to aby si sa rozculovala.MajcaRia píše:babenky ako sa máte???ja som dnes schudla určite aspoň dve kilá do úst som toho veľa nedala...na inej diskusii ma jedná mamina pourážala...tak som prerevala toho dosť...pekne som jej odpovedala, a iba spýtala na jednu otázku a hned na mňa vybehla...ja som taká citlivká tak ma to dosť bolí...a nato mi malý ešte aj spadol z postele a buchol si hlavičku tak som ešte viac precitlivená...ale aj teraz jej vždy pekne odpisujem..to je len na nás ako sa budeme k druhým chovať...a ako sa máte vy???dufam že fajn

MajcaRia píše:paradajka, adinka33, 11zdenka11 musím vám podakovať..hned mi je lepšie, hej aspoň schudnem...len neviem čo tým sledovala...iba ponížovať ???o.k babenky dakujem ešte raz...máte dobré srdiečka...

MajcaRia píše:ty určite nebudeš rozvedená....si super kočka, a chlapček oživí a spestrí rodinkujak náš krpček a tam kde sú viacej baby tak viacej...