máš pravdu, ja by som urobila to isté keby takto zaobchádzala moja sestra s deťmi, určite by to nebol prvý krok ale keby sa ju už inak nedalo priviesť na normálnu cestu tak by som sa tiež obrátila na odbornú pomoc, dokopala by som ju k nejakému odborníkovi a deti by som zatial zobrala k sebe... som alergická na to keď sa takto nakladá s deťmi, že nedá mu riadne jedlo??? nooo strašné ja sa ti čudujem Snehurva že ak máš tak rada deti že to neriešite okamžite!!! veď tie chúdence deti za nič nemožu.vladulienko píše:ale čo sa týka tvojej sestry, ja by som bola nekompromisná! aj na vlastnú sestru by som poslala socialku! ak by zanedbávala takto svoje detičky, to je taký začarovaný kruh, ani tieto jej deti nebudú poznať inú výchovu ako ona, a čo z nich bude? Napr. v detskom domove alebo v náhradnej rodine by o ne bolo lepšie postarané! podla toho čo si opisovala. A koľko manželov, čo nemôzu mať deti by sa o nich rado postaralo, s láskou... popremýšlaj o tom

veď práve potrebuje odbornú pomoc čo najskor fakticky by som to neriešila tu, v podstate to padlo táto téma medzi rečou lebo začalo to témou mladé mamičky...ale riešila by som to doma už v úvodzovkách včera...hneď sa to malo riešiť ako to zistili to správanie sa sestri(mamičky) voči svojim deťom, veď to vobec nie je normálne, aj moje deti sú niekedy neposlušné a vedia ma aj vytočiť ale neriešim to takýmto hrubým sposobom, že nedám im riadne teplé jedlo??? ježíííš to sa mi asi sníva čo sa v niektorých rodinách robí...nehnevajte sa na mňa ale som z toho úplne PAFsisu22 píše:tazko o tom diskutovat,ked nepozname obe strany mince....na nikoho neutocim,nezastavam si...mozno(opat ak je to pravda) ma jej sestra mozno ozaj psychicky problem(mozno od dectva),toto jej chore konanie sice neospravedlnuje,ale treba prihliadnut aj toto...ako tu padol navrh,o deti sa mal na cas postarat niekto iny,a ona by mala vyhladat odbornu pomoc. Je to svinstvo,takto zaobchadzat z detmi,v podstate tento cin nieje ospravedlnitelny,ale mozno ozaj sama aby sa spravala normalne potrebuje len lekara.

MambaD píše:veď práve potrebuje odbornú pomoc čo najskor fakticky by som to neriešila tu, v podstate to padlo táto téma medzi rečou lebo začalo to témou mladé mamičky...ale riešila by som to doma už v úvodzovkách včera...hneď sa to malo riešiť ako to zistili to správanie sa sestri(mamičky) voči svojim deťom, veď to vobec nie je normálne, aj moje deti sú niekedy neposlušné a vedia ma aj vytočiť ale neriešim to takýmto hrubým sposobom, že nedám im riadne teplé jedlo??? ježíííš to sa mi asi sníva čo sa v niektorých rodinách robí...nehnevajte sa na mňa ale som z toho úplne PAFsisu22 píše:tazko o tom diskutovat,ked nepozname obe strany mince....na nikoho neutocim,nezastavam si...mozno(opat ak je to pravda) ma jej sestra mozno ozaj psychicky problem(mozno od dectva),toto jej chore konanie sice neospravedlnuje,ale treba prihliadnut aj toto...ako tu padol navrh,o deti sa mal na cas postarat niekto iny,a ona by mala vyhladat odbornu pomoc. Je to svinstvo,takto zaobchadzat z detmi,v podstate tento cin nieje ospravedlnitelny,ale mozno ozaj sama aby sa spravala normalne potrebuje len lekara.

istotne aj moje deti ma vedia dosť vytočiť mám dvoch chlapcov vo veku 10 a 6 ale keď je tak tak ich dám do izby alebo im zakážem telku či počítač, vetšinou to vyriešim, ale jedine tak to dosiahnem keď neupustím a trvám na svojom, vtedy všetko zaberie. K deťom treba dávka trpezlivosti to je normálka.sisu22 píše:MambaD píše:veď práve potrebuje odbornú pomoc čo najskor fakticky by som to neriešila tu, v podstate to padlo táto téma medzi rečou lebo začalo to témou mladé mamičky...ale riešila by som to doma už v úvodzovkách včera...hneď sa to malo riešiť ako to zistili to správanie sa sestri(mamičky) voči svojim deťom, veď to vobec nie je normálne, aj moje deti sú niekedy neposlušné a vedia ma aj vytočiť ale neriešim to takýmto hrubým sposobom, že nedám im riadne teplé jedlo??? ježíííš to sa mi asi sníva čo sa v niektorých rodinách robí...nehnevajte sa na mňa ale som z toho úplne PAFsisu22 píše:tazko o tom diskutovat,ked nepozname obe strany mince....na nikoho neutocim,nezastavam si...mozno(opat ak je to pravda) ma jej sestra mozno ozaj psychicky problem(mozno od dectva),toto jej chore konanie sice neospravedlnuje,ale treba prihliadnut aj toto...ako tu padol navrh,o deti sa mal na cas postarat niekto iny,a ona by mala vyhladat odbornu pomoc. Je to svinstvo,takto zaobchadzat z detmi,v podstate tento cin nieje ospravedlnitelny,ale mozno ozaj sama aby sa spravala normalne potrebuje len lekara.
no to keby ta vytocil moj Jakub,ti aj vlasy vypadajuakoze ja som sice nervak,a vie ma tak vytocit,ze musim ratat do desat,ale ani vo sne by mi nenapadlo,mu nedat najest! A dotlct ho???boze dobry,by som si ruky vylamala,stane sa,a nielen mne,ze ked je toho vela,rodic,resp. ta matka ma ozaj nervy,nadava,ale takto si to vybijat na dietati?co su to za ludia
![]()

dannii píše:tej Snehurve vobec neverim,proste mi to cele nesedi,je to divne aby chcel natacat niekto deti pri bitke,ved to je maximalne chore.cele je to cudne,Snehurva je cudna,tato diskusia tiez,nikdy by som to neriesila netom ,ale socialkou,nech sa zobudi a neojebava![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

snehurva píše:Ja viem lahko sa vam piše. Ale tažko činy. Ved ja nemožem všetko sama. Ved ma aj mamku a kamaratky. Nehovorim že sa tomu vyhibam. To nie ale mi sme sa nemali s kym porozpravat čo a ako dalej s nou. Ked nam aj niekto poradil boli to take rady,, mame si zobrat deti aspon na jeden den,, adoptovat si ich,,matke všetci vraveli aby ju vystahovala,, Ale nespravila to,, iny že po čase sa ustali aby sme to nehali tak. Tak aku sme mali podporu? Teraz momentalne čakame na doktorku. V piatok s malym idem na kontrolu a porat nam da doklady na socialku aby sme im to tam dali že nechodi z detmi na prehliadky. Takže čo štul? čakat na doktorku alebo ist hned?![]()
![]()

snehurva píše:dannii píše:tej Snehurve vobec neverim,proste mi to cele nesedi,je to divne aby chcel natacat niekto deti pri bitke,ved to je maximalne chore.cele je to cudne,Snehurva je cudna,tato diskusia tiez,nikdy by som to neriesila netom ,ale socialkou,nech sa zobudi a neojebava![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
danni neviem či si preskočila par riadkov pri čitany! Ja som nepisala že by som dala fotky a video na net. Ja som pisala že keby som JEJ poslala fotky tych malych že by mala iny nazor. A neojebavam. V akom svete žiješ v ružovom? Pozri čo sa deje okolo teba. Ty sa zobud.

sisu22 píše:snehurva píše:dannii píše:tej Snehurve vobec neverim,proste mi to cele nesedi,je to divne aby chcel natacat niekto deti pri bitke,ved to je maximalne chore.cele je to cudne,Snehurva je cudna,tato diskusia tiez,nikdy by som to neriesila netom ,ale socialkou,nech sa zobudi a neojebava![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
danni neviem či si preskočila par riadkov pri čitany! Ja som nepisala že by som dala fotky a video na net. Ja som pisala že keby som JEJ poslala fotky tych malych že by mala iny nazor. A neojebavam. V akom svete žiješ v ružovom? Pozri čo sa deje okolo teba. Ty sa zobud.
dani si takisto len napisala svoj nazor,snehurva neutoc,to je diskusia,akceptuj kazdy prispevok! A Dani ma veeelmi davno dole ruzove okuliare,a vie o com zivot je