Nemáte zapnutý JavaScript alebo ho Váš prehliadač nepodporuje. Zapnutý javascript je potrebný na správne fungovanie portálu babybazar.sk.

Ak Váš prehliadač nepodporuje JavaScript použite prosím iný (Firefox, Google Chrome, Opera, Internet Explorer).

Tehotenstvo - Mladučke matky

od dannii » Ned Aug 02, 2009 9:59 pm

tej Snehurve vobec neverim,proste mi to cele nesedi,je to divne aby chcel natacat niekto deti pri bitke,ved to je maximalne chore.cele je to cudne,Snehurva je cudna,tato diskusia tiez,nikdy by som to neriesila netom ,ale socialkou,nech sa zobudi a neojebava :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od MambaD » Ned Aug 02, 2009 10:44 pm

vladulienko píše:ale čo sa týka tvojej sestry, ja by som bola nekompromisná! aj na vlastnú sestru by som poslala socialku! ak by zanedbávala takto svoje detičky, to je taký začarovaný kruh, ani tieto jej deti nebudú poznať inú výchovu ako ona, a čo z nich bude? Napr. v detskom domove alebo v náhradnej rodine by o ne bolo lepšie postarané! podla toho čo si opisovala. A koľko manželov, čo nemôzu mať deti by sa o nich rado postaralo, s láskou... popremýšlaj o tom
máš pravdu, ja by som urobila to isté keby takto zaobchádzala moja sestra s deťmi, určite by to nebol prvý krok ale keby sa ju už inak nedalo priviesť na normálnu cestu tak by som sa tiež obrátila na odbornú pomoc, dokopala by som ju k nejakému odborníkovi a deti by som zatial zobrala k sebe... som alergická na to keď sa takto nakladá s deťmi, že nedá mu riadne jedlo??? nooo strašné ja sa ti čudujem Snehurva že ak máš tak rada deti že to neriešite okamžite!!! veď tie chúdence deti za nič nemožu. :twisted: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od sisu22 » Ned Aug 02, 2009 11:13 pm

tazko o tom diskutovat,ked nepozname obe strany mince....na nikoho neutocim,nezastavam si...mozno(opat ak je to pravda) ma jej sestra mozno ozaj psychicky problem(mozno od dectva),toto jej chore konanie sice neospravedlnuje,ale treba prihliadnut aj toto...ako tu padol navrh,o deti sa mal na cas postarat niekto iny,a ona by mala vyhladat odbornu pomoc. Je to svinstvo,takto zaobchadzat z detmi,v podstate tento cin nieje ospravedlnitelny,ale mozno ozaj sama aby sa spravala normalne potrebuje len lekara.
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od MambaD » Ned Aug 02, 2009 11:23 pm

sisu22 píše:tazko o tom diskutovat,ked nepozname obe strany mince....na nikoho neutocim,nezastavam si...mozno(opat ak je to pravda) ma jej sestra mozno ozaj psychicky problem(mozno od dectva),toto jej chore konanie sice neospravedlnuje,ale treba prihliadnut aj toto...ako tu padol navrh,o deti sa mal na cas postarat niekto iny,a ona by mala vyhladat odbornu pomoc. Je to svinstvo,takto zaobchadzat z detmi,v podstate tento cin nieje ospravedlnitelny,ale mozno ozaj sama aby sa spravala normalne potrebuje len lekara.
veď práve potrebuje odbornú pomoc čo najskor fakticky by som to neriešila tu, v podstate to padlo táto téma medzi rečou lebo začalo to témou mladé mamičky...ale riešila by som to doma už v úvodzovkách včera...hneď sa to malo riešiť ako to zistili to správanie sa sestri(mamičky) voči svojim deťom, veď to vobec nie je normálne, aj moje deti sú niekedy neposlušné a vedia ma aj vytočiť ale neriešim to takýmto hrubým sposobom, že nedám im riadne teplé jedlo??? ježíííš to sa mi asi sníva čo sa v niektorých rodinách robí...nehnevajte sa na mňa ale som z toho úplne PAF :?
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od sisu22 » Ned Aug 02, 2009 11:27 pm

MambaD píše:
sisu22 píše:tazko o tom diskutovat,ked nepozname obe strany mince....na nikoho neutocim,nezastavam si...mozno(opat ak je to pravda) ma jej sestra mozno ozaj psychicky problem(mozno od dectva),toto jej chore konanie sice neospravedlnuje,ale treba prihliadnut aj toto...ako tu padol navrh,o deti sa mal na cas postarat niekto iny,a ona by mala vyhladat odbornu pomoc. Je to svinstvo,takto zaobchadzat z detmi,v podstate tento cin nieje ospravedlnitelny,ale mozno ozaj sama aby sa spravala normalne potrebuje len lekara.
veď práve potrebuje odbornú pomoc čo najskor fakticky by som to neriešila tu, v podstate to padlo táto téma medzi rečou lebo začalo to témou mladé mamičky...ale riešila by som to doma už v úvodzovkách včera...hneď sa to malo riešiť ako to zistili to správanie sa sestri(mamičky) voči svojim deťom, veď to vobec nie je normálne, aj moje deti sú niekedy neposlušné a vedia ma aj vytočiť ale neriešim to takýmto hrubým sposobom, že nedám im riadne teplé jedlo??? ježíííš to sa mi asi sníva čo sa v niektorých rodinách robí...nehnevajte sa na mňa ale som z toho úplne PAF :?

no to keby ta vytocil moj Jakub,ti aj vlasy vypadaju :lol: akoze ja som sice nervak,a vie ma tak vytocit,ze musim ratat do desat,ale ani vo sne by mi nenapadlo,mu nedat najest! A dotlct ho???boze dobry,by som si ruky vylamala,stane sa,a nielen mne,ze ked je toho vela,rodic,resp. ta matka ma ozaj nervy,nadava,ale takto si to vybijat na dietati?co su to za ludia :?: :evil:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od MambaD » Ned Aug 02, 2009 11:34 pm

sisu22 píše:
MambaD píše:

no to keby ta vytocil moj Jakub,ti aj vlasy vypadaju :lol: akoze ja som sice nervak,a vie ma tak vytocit,ze musim ratat do desat,ale ani vo sne by mi nenapadlo,mu nedat najest! A dotlct ho???boze dobry,by som si ruky vylamala,stane sa,a nielen mne,ze ked je toho vela,rodic,resp. ta matka ma ozaj nervy,nadava,ale takto si to vybijat na dietati?co su to za ludia :?: :evil:
istotne aj moje deti ma vedia dosť vytočiť mám dvoch chlapcov vo veku 10 a 6 ale keď je tak tak ich dám do izby alebo im zakážem telku či počítač, vetšinou to vyriešim, ale jedine tak to dosiahnem keď neupustím a trvám na svojom, vtedy všetko zaberie. K deťom treba dávka trpezlivosti to je normálka. :wink:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od snehurva » Pon Aug 03, 2009 10:39 am

Ja viem lahko sa vam piše. Ale tažko činy. Ved ja nemožem všetko sama. Ved ma aj mamku a kamaratky. Nehovorim že sa tomu vyhibam. To nie ale mi sme sa nemali s kym porozpravat čo a ako dalej s nou. Ked nam aj niekto poradil boli to take rady,, mame si zobrat deti aspon na jeden den,, adoptovat si ich,,matke všetci vraveli aby ju vystahovala,, Ale nespravila to,, iny že po čase sa ustali aby sme to nehali tak. Tak aku sme mali podporu? Teraz momentalne čakame na doktorku. V piatok s malym idem na kontrolu a porat nam da doklady na socialku aby sme im to tam dali že nechodi z detmi na prehliadky. Takže čo štul? čakat na doktorku alebo ist hned? :roll: :roll: :roll:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od snehurva » Pon Aug 03, 2009 10:42 am

dannii píše:tej Snehurve vobec neverim,proste mi to cele nesedi,je to divne aby chcel natacat niekto deti pri bitke,ved to je maximalne chore.cele je to cudne,Snehurva je cudna,tato diskusia tiez,nikdy by som to neriesila netom ,ale socialkou,nech sa zobudi a neojebava :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

danni neviem či si preskočila par riadkov pri čitany! Ja som nepisala že by som dala fotky a video na net. Ja som pisala že keby som JEJ poslala fotky tych malych že by mala iny nazor. A neojebavam. V akom svete žiješ v ružovom? Pozri čo sa deje okolo teba. Ty sa zobud.
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od Andreake » Pon Aug 03, 2009 12:00 pm

Teda zienky, musim povedat, ze sa mi vobec nepaci, ze sa Vasa diskusia obracia proti Snehurve. Je pravda, ze je lepsie vec hned riesit nez o nej diskutovat na nete, ale kazdy sme iny a kazdy ma aj ine moznosti a hlavne schopnosti taketo veci riesit. Myslim, ze uz podla toho, ako Snehurva pise a tiez co napisala o svojom detstve a rodine, je jasne, ze ide o velmi jednoduchych ludi - teraz sa Snehurva prosim Ta neuraz, lebo ja to ozaj myslim voci Tebe len v dobrom - podla mna na to, z akych si pomerov a podmienok, zijes velmi peknym a usporiadanym zivotom (teda podla toho, co pises), a za to Ti patri velka poklona. Za vzdelanie a vychovu su zodpovedni rodicia a tu evidentne mama Snehurvy a jej sestry zlyhala.
Pre mna je skor sokujuce - kde su ostatni ludia - su slepi, hluchi??? To v celej dedine nebyva jeden vzdelany inteligentny clovek, ktory by videl, co sa v tej rodine deje??? Ako je mozne, ze detska lekarka, ktora posle male dieta na specialne vysetrenie do nemocnice, si nevsimne, ze tam vobec nebolo, ze je bite, poriadne neje, nie je o neho postarane? Tak tu sa mi ozaj rozum zastavuje.
Snehurva, drzim palce, nech sa Vam podari detickam pomoct, dajte isto vediet, ako ste pochodili na socialke. Drzte sa!
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

mladucke matky

od inguli » Pon Aug 03, 2009 12:11 pm

Ja si osobnne myslim ze mama to mala riesit uz davno kedze jej dcera to robi s tymi detickami a pomoc z ulice v dnesnej dobe????To uz je cez ruzove okuliare...Kedze v dnesnej dobe ked sa nieco deje tak ludia zavru dvere a robia sa ze nic nepocuju :oops: A je jedno ci je to obyc.clovek alebo Dr....Ja som mala s byvalym tazky zivot kriky hadky detsky plac nabytok letel a nikto nic nevedel...az ked som sa rozviedla ...jaaaj ja som sla okolo vas a kolko krat som pocula krik atd.....No tak taky sme miy narod a to sa stalo na dedinke kde sme zili 300 ludi ako mala rodinka
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

mladucke matky

od inguli » Pon Aug 03, 2009 12:15 pm

a preto treba riesit hned a nie sa prizerat na to nikto vase problemy za vas nevyriesi ja som bola tiez ticha nikam a nic som velmi nevybavyla napr.sud policia atd ....dnes uz nevaham byvaly neplati idem a triesim s policiou netreba sa bat nicoho .Drzim palce
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od sisu22 » Pon Aug 03, 2009 1:21 pm

snehurva píše:Ja viem lahko sa vam piše. Ale tažko činy. Ved ja nemožem všetko sama. Ved ma aj mamku a kamaratky. Nehovorim že sa tomu vyhibam. To nie ale mi sme sa nemali s kym porozpravat čo a ako dalej s nou. Ked nam aj niekto poradil boli to take rady,, mame si zobrat deti aspon na jeden den,, adoptovat si ich,,matke všetci vraveli aby ju vystahovala,, Ale nespravila to,, iny že po čase sa ustali aby sme to nehali tak. Tak aku sme mali podporu? Teraz momentalne čakame na doktorku. V piatok s malym idem na kontrolu a porat nam da doklady na socialku aby sme im to tam dali že nechodi z detmi na prehliadky. Takže čo štul? čakat na doktorku alebo ist hned? :roll: :roll: :roll:

vystahovat ju?kto to poradil?to musel byt niekto naruseny,nakolko otocit sa vlastnemu dietatu a vnucatam chrbtom je taka spinavost ze az no!Okamzite ist a neckat!
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od sisu22 » Pon Aug 03, 2009 1:22 pm

snehurva píše:
dannii píše:tej Snehurve vobec neverim,proste mi to cele nesedi,je to divne aby chcel natacat niekto deti pri bitke,ved to je maximalne chore.cele je to cudne,Snehurva je cudna,tato diskusia tiez,nikdy by som to neriesila netom ,ale socialkou,nech sa zobudi a neojebava :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

danni neviem či si preskočila par riadkov pri čitany! Ja som nepisala že by som dala fotky a video na net. Ja som pisala že keby som JEJ poslala fotky tych malych že by mala iny nazor. A neojebavam. V akom svete žiješ v ružovom? Pozri čo sa deje okolo teba. Ty sa zobud.

dani si takisto len napisala svoj nazor,snehurva neutoc,to je diskusia,akceptuj kazdy prispevok! A Dani ma veeelmi davno dole ruzove okuliare,a vie o com zivot je :wink:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od gonica » Pon Aug 03, 2009 1:51 pm

sisu22 píše:
snehurva píše:

dani si takisto len napisala svoj nazor,snehurva neutoc,to je diskusia,akceptuj kazdy prispevok! A Dani ma veeelmi davno dole ruzove okuliare,a vie o com zivot je :wink:

Ja iba tolko...snehurva neutoci..len si zastala samu seba.
Ona tieto veci riesi takymto vyrospravanim..niekto zas sa vyrosprava kamaratkam a............no proste kazdy inac.
Ja by som sem taku vec napriklad vobec nenapisala, lebo by som sa hambila. Ale ju hned neodsudzujem a nepisem ze je divna ...cudna ...a ojebava.

Moze sa jej to dotknut .

Staci si iba mysliet svoje a nechat ju diskutovat.
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od dannii » Pon Aug 03, 2009 2:04 pm

Viete čo mne je jedno či tomu niekto veri alebo nie. Skusim nafotit tie bitky a natočit ale potom uvidite čo je pravda alebo nie. Ja som chcela len radu a nie blbe pripomienky. To je všetko.

a toto je co Snehurva,citanie medzi riadkami,pardon,ale ty si to tak napisala.ako Sisu podotkla,mam svoje za sebou,len sa mi to proste dajako nezda.no tak mi napis sukromnu spravu,kde das meno tvojej sestry a presnu adresu,mam kamosku na socialke,niekoho tam posle.ked to chces tak strasne riesit.ak to tak bude tak sa ti tu verejne ospravedlnim,sorry,len proste ti neverim :?
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

PredchádzajúciĎalší

Vymazať všetky cookies fóra
Súbory cookie nám pomáhajú poskytovať služby. Používaním našich služieb vyjadrujete súhlas s tým, že používame súbory cookie. Ďalšie informácie Zatvoriť